کتابدارانه ها
علم سنجانه
شنیده ها گویای آن هستند که یکی از دانشگاههای مرکزی کشور در حال راه اندازی یک مرکز علم سنجی برای انجام طرحهای تحقیقاتی مربوط به این حیطه علمی می باشد. گویا قرار است که از یکی دوتا متخصص این حوزه هم دعوت کنند تا در این مرکز سخنرانی کنند. حالا البته این مطلب بدون سوگیری هست ولی آنجا که کسی تخصصی در علم سنجی ندارد چطور است که قرار است این مرکز راه اندازی شود؟ شاید که ... بگذریم!
۲۰
تنها نشریه دانشجویی کتابداری در سطح کشور که به بیست شماره رسید نشریه پیک کتابداری است که با تلاش دانشجویان کتابداری و اطلاع رسانی دانشگاه الزهرا منتشر می شود. به این عزیزان تبریک می گوییم و برایشان آرزوی توفیق بیشتر داریم.( باسپاس از خانم پاکدامن به خاطر این خبر)
جایزه نوبل ادبیات به ترکها رسید
روز پنجشنبه، 12 اکتبر، آکادمی علوم سوئد، که برنده جايزه نوبل ادبی را بر می گزيند، اعلام داشت که جايزه نوبل سال جاری را به اورهان پاموک، نويسنده اهل ترکيه، اعطا می کند و در توصيف فعاليت ادبی وی گفت که اين نويسنده ترک در توصيف شهر زادگاه خويش، نمادهای نوينی را برای بيان "تقابل و درهم تنيدگی فرهنگ ها" کشف کرده است. از جمله رمان های وی می توان به "قلعه سفيد"، "کتاب سياه"، "زندگی جديد"، "نام من سرخ است" و "برف" اشاره کرد که به زبان انگليسی ترجمه شده اند. به برنده جایزه نوبل ادبيات يک ميليون و چهارصد هزار دلار جایزه نقدی، دیپلم افتخار و مدال طلا تعلق می گیرد. بی بی سی: http://www.bbc.co.uk/persian/arts/story/2006/10/061012_he-orhanpamuk.shtml
آگهی استخدام